Bel ons direct op 0800 61 119.

ons team

Verzekerings-Makelaars

Dimitri

Als zaakvoerder ben ik de lijm tussen onze klanten en onze medewerkers. Ik blijf up-to-date over de laatste ontwikkelingen in de verzekeringen en bescherm uw belangen. Ik hou van golfen, lopen en fietsen.

Anne-Lien

Admin is mijn dada! Zo hou ik jullie dossier compleet en up-to-date bij de verschillende maatschappijen. Nieuw voertuig inschrijven, offerte voor een bijkomende polis: I’m your girl! Naast het werk hou ik wel van een goeie work-out.

Veerle

Als zaakvoerder ben ik iets meer operationeel bezig met onze bankpoot. Zo lopen alle kredietaanvragen door mijn handen. Ik hou van lekker koken en lopen.

Cedric

Het kantoor te Gavere valt onder mijn leiding. Als specialist in Building en Mede-eigendom kan je steeds op mij beroep doen, als syndicus of als eigenaar. Naast het werk ga ik liefst fietsen of golfen.

Matthias

Ik ben de siteverantwoordelijke voor het kantoor te Kortrijk. De kans is dus groot dat wij elkaar tegenkomen in uw verzekeringsdossier. Ik hou er namelijk van om klantendossiers te optimaliseren. Daarnaast ben ik een fervent fietser.

Kimberly

Ik ben de letterlijke administratieve twee-duizendpoot. Geen enkel product bij geen enkele maatschappij heeft voor mij geheimen. Laat mij buiten de werkuren maar wandelen in de Ardense bossen.